Set Bersalin Tanamera Menjadi Pilihan

**Update : Klik –¬†Set Bersalin Tanamera Untuk Di Let Go!!

Salam, ingat lagi tak entry saya tidak lama dulu tentang Panduan Memilih Set Bersalin Terbaik?, saya sendiri sudah memilih dan membeli Set Bersalin, insyaallah lebih kurang 2 bulan lagi saya akan gunakannya, kalau diizinkan oleh-NYA. Set Bersalin pilihan saya kali ini iaitu dari Set Bersalin Tanamera.

set bersalin tanamera

Anak-anak sebelum ini saya menggunakan set bersalin Tropical Herb, kali ini saya memilih untuk menggunakan Set Bersalin Tanamera sebab hasil dari review yang saya baca, set bersalin ini sangat baik untuk ibu berpantang yang menyusukan bayi dan boleh juga digunakan oleh Ibu yang bersalin secara Pembedahan/Cesarean.

Continue reading “Set Bersalin Tanamera Menjadi Pilihan”

Set Bersalin Pilihan Saya – Panduan Memilih Set Bersalin Terbaik

Salam, sejak mula disahkan mengandung anak ke 3, antara perkara pertama yang ingin saya miliki iaitu Set Bersalin, bukan apa, set bersalin ni penting sangat untuk kegunaan ibu-ibu yang bakal menimang cahaya mata, biar recover balik apa yang patut.

herbal

Google img

Zaman sekarang ni dah moden, tak perlu dah nak rebus segala daun-daun dan akar kayu, semuanya dah siap diproses, dan ada juga yang masih mengamalkan cara tradisional dengan merebus daun-daun dan akar kayu tersebut, bagi saya yang sibuk ni memang beli aje lah, nak cari daun-daun tu semua memanglah tak tahu dan tak kenal segala benda tu, kalau suruh suami yang cari, lagik lerrrr dia tak tahu hahahaa.

Continue reading “Set Bersalin Pilihan Saya – Panduan Memilih Set Bersalin Terbaik”