Cara pakai shawl musim sejuk

Salam semua, sekarang nie kan musim sejuk di klang (hujan) hahaa, boleh ke cakap musim sejuk yea? nie ha ada pulak yang google cara pakai shawl musim sejuk, heee ada gak ke cara pakai shawl time musim sejuk nie?, kalau Yan lah pakai je macam  manapun asal selesa dan sesuai…heeee

shawl

Maybe orang yang google nie dia baru sampai oversea kot, so nak menghadapi musim sejuk buat pertama kali disana agaknya…ehehe, makanya dia google cara pakai shawl di musim sejuk..harharhar.

Continue reading “Cara pakai shawl musim sejuk”

Dapat Hadiah dari Eryn

Hari nie dapat adiah dari Eryn sempena besday Yan masa 20hb 12 yg lepas, Thanks dear…Yan hargai sangat2. Ekceli memang Yan tau hari nie adiah dari Eryn sampai *sebab eryn impom dh kat Yan..hehee* katanya xreti nk surprise2 nie. Takpe dear..Yan suke…ngggeee~~~

Dan apakah hadiahnye? meh tgk okies..

Ops!!…nie bukan cek dari Nuffnang ok! nie lah adiah yang Yan maksudkan kat atas tu.

Yeayyy…dapat adiah shawl dari Eryn..Thanks dear, nielah festime orang adiahkan shawl kat Yan, dan inilah jugak shawl pertama yang Yan ada dan hari nie jugak lah pertama kali Yan pakai shawl…hehehe…amacam kiut tak??  dan yang bestnya shawl nie adalah fevret kaler Yan…i likeeeeee….*berapa banyak dan dahhh…hehehe*

Sekali lagik Thanks buat Eryn babe, dh adiakan Yan Shawl yang sangat Cantek nie. len kali kasik lagik, aku dh suka plk nak pakai shawl nie..sangat sesuailah dengan anak tudung yang Yan baru beli baru nie kat stadium shah alam…hehe *cam tetau jerk*

Psssttt!! abaikan pic muka Yan yang tengah duk chubby skrg nie..huhuhu…