Tips Sederhana turunkan berat badan

Salam semua, barang yang dinanti-nanti dah pun sampai minggu lepas lagi, Yan ada order SIY kat Siyonlineshop.com. Sebelum nie memang Yan mengambil produk SIY nie, cuma Yan skip 2-3 bulan kot sebab memang tak lalu nak makan apa-apa jenis produk untuk menurunkan berat badan. Ehek…ikut mood sebenarnya 🙂

Produk SIY dan Sabun Bionik aka Sabun Kurus

Nak tahu sabun untuk kurus pun ada jugak, Yan baru guna 1 ketul je, setakat ini memang nampak lah jugak hasilnya sikit-sikit dimana selulit kat peha nie ada perubahan mengecil sedikit, yelah better ada daripada takde perubahan kan 🙂 harga pun tak mahal, murah aje…ada sesiapa nak??

Continue reading “Tips Sederhana turunkan berat badan”

Promo baik punya – meh singgah

Salam semua, slmt pagi. Nak tahu baru-baru nie Yan tukar pencuci muka, sebelum nie Yan memang guna Produk Neutrogena tapi sajalah gatal nak tukar angin pulak guna produk Safi Rania Gold. Ya rabbi sangat-sangat tak sesuai dengan kulit muka Yan, Muka jadi berjerwat kecik aka jerawat pasir, blackhead, kering dan macam-macam lagi. hem…maybe produk nie sesuai untuk orang lain tapi bukan untuk Yan 🙂

So semalam tak boleh tunggu lagi, dah tak selesa sangat-sangat dah guna Produk Safi Rania Gold tu, terus ajak en.hubby pukul 8 malam semalam pergi Watson Bukit Tinggi, beralih balik guna Produk Neutrogena 🙂

Inilah dia Produk Neutrogena yang Yan Guna, taubat taknak tukar lain dah..huhu

Continue reading “Promo baik punya – meh singgah”