Daftar Sekolah Rendah Tahun 1 2014

Salam, sekarang sudah pun dibuka untuk Daftar Sekolah Rendah Tahun 1 2014 bagi anak-anak yang lahir pada tahun 2007, alhamdulillah Abang Ngah kami dah daftarkan minggu lepas, antara murid terawal yang mendaftar, syukur selesai sudah 1 kerja.

sk taman klang jaya

Macam biasa daftarkan dia di Sekolah Rendah Taman Klang Jaya, so nanti dia bersekolah sama tempat dengan abangnya, tak sabar pulak nak tengok anak-anak masuk ke alam sekolah sebenar ni.

Continue reading “Daftar Sekolah Rendah Tahun 1 2014”

Permohonan Daftar Kemasukan Ke Sekolah Rendah Tahun Satu Sesi 2013

Salam, baru nie kami ke sekolah rendah untuk membuat Permohonan Daftar Kemasukan Ke Sekolah Rendah Tahun Satu Sesi 2013, giler awalkan nak daftar?, ingatkan daftar tahun depan je, tapi MIL dan sedara yang cikgu tu cakap memang dah buka dah pendaftaran untuk murid tahun 1 sesi 2013, tapi time tu buat dek je heeee, bila baru nie member datang open house kat rumah nie, dia kata dia dah daftar anak dia untuk sesi 2013, kami pun seminggu lepas tu gi daftar untuk Aiman jugak.

sk taman klang jaya

SK Taman Klang Jaya

Budak Pejabat sekolah tu cakap, bukan apa, sebab takut nanti sekolah tu penuh nanti kena cari sekolah lain, kalau daftar awal ada kemungkinan dia akan ditempatkan disekolah yang kita daftar tu, lagipun itu jelah sekolah yang paling dekat, tak dekat 3KM juga dari rumah heeee.

Continue reading “Permohonan Daftar Kemasukan Ke Sekolah Rendah Tahun Satu Sesi 2013”