Pinjam Stroller Jusco

Salam, semalam gi shopping dengan Baby Irfan dan Abang Ngah, leceh pulak nak bawa Stroller, kalau keluar dengan en.suami takpe juga, bukan apa sebab utamanya juga, saya tak reti nak tutup Stroller Baby Irfan hahaha, buka tahu tapi nak tutup tak tahu kikiki.

stroller jusco

Jadinya sebelum gi Jusco tu, saya google dulu, ok nasib baik Jusco ada sediakan Stroller untuk Baby, hanya tinggalkan Kad Pengenalan ataupun Lesen memandu, saya tinggalkan lesen memandu saja, isi-isi form gitu, dengan yakin tinggalkan lesen, tak pernah kot tinggalkan dokumen penting macam ni, selain masa gi Review Maxis10 hari tu je.

Continue reading “Pinjam Stroller Jusco”

Stroller Untuk Baby Irfan

Salam, ehemmm nak bagitahu yang saya dah pun habis pantang, yeayyy *lompat* heeee, ok nak cerita tentang “Toys” baru untuk Baby Irfan, seawal usianya 29 hari kami dah carikanĀ Stroller Untuk Baby Irfan, hahhhh tak larat nak berdukung, lagi-lagi Baby Irfan semakin membesar bagai johan hihihi.

stroller

So misi pencarianĀ Stroller Untuk Baby Irfan bermula, sebenarnya bukan stroller aje yang kami beli baru, banyak barang keperluan dan kelengkapan Baby kami kena beli semula, sebab barang anak-anak dulu dah bagi kat orang, so untung baby Irfan ni, merasa yang baru-baru semua, dah macam dapat anak sulung, semuanya baru šŸ˜€

Continue reading “Stroller Untuk Baby Irfan”