Isteri Mengandung, Suami Yang Mengidam

Salam, setiap kali mengandung, mesti suami yang agak terlebih makan asam jeruk ni hihihi, kalau saya dulu masa mengandungkan Aiman dan Haziq adalah juga makan asam tu, teringin orang kata.

jeruk

Rm10++, mahal tapi sedap tang pencicah tu hiks!

Tapi time mengandungkan anak ke 3 ni suka yang manis-manis, naik risau pulak tengok berat badan ni, haishhhh, yang masam ada juga lah kalanya nak makan, tapi sekadar nak rasa, tu pun tak boleh nak masam sangat, memang tak boleh masuk, tapi suami kali ni saya mengandungkan anak ke 3 ni, kemain dia yang terlebih suka makan asam jeruk, lalu atau nampak je asam jeruk ke atau apa-apa jenis asam mesti dia telan air liur hahahhahaa, kalau saya yang tengah mengandung ni 😀

Continue reading “Isteri Mengandung, Suami Yang Mengidam”

Menjawab TAG dari Bro Kulanz

Salam semua, pagi nie tetiba teringat ada hutang TAG dari Bro Kulanz*psstt!! sebenarnya buat-buat lupa* ehek…oklah sori yea Bro Kulanz aku baru ada feeling mau jawab ko pnya TAG, jom layan…

1. Siapakah diri anda di rumah?
– ehek…seorang Ibu dan Isteri penyayang kepada suami dan anak-anak *Sila jeles*

2. Siapakah diri anda disamping rakan?
– Seorang yang sangat baik hati dan peramah..ekeke…see perasan sudah!

3. 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

Tak yah banyak, dapat yang satu nie pun dh cukup, Nak baby girl…huhu~~ payah betul nak dapat, hahaha puas dah bekerja keras..opss!!

4. Siapakah nama pasangan anda?

Mohamad Suhelmi atau nama glemer Mie

5. Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda.

Ya Rabbi 5 aje ke?? ada banyak nie…hehee, ok paling best bila hubby suka bagi kejutan contohnya jalan-jalan kat Mall tetiba ajak masuk kedai handphone, kedai komputer, kedai emas, kedai baju-baju dan cakap kat Yan ” Pilihlah nak yang mana…hehehe* korang sila jeles ok!, my hubby tak kedekut orangnya. Yang best duduk rumah jaga anak-anak pun boleh dapat gaji, dah tu gaji sama macam Yan keje kat opis dulu..hahaha. Dah-dah, kang ada yang jeles pulak baca pasal en.hubby Yan nie…kikikiki *terlebey sudah*.

Continue reading “Menjawab TAG dari Bro Kulanz”