Pemenang Top Commentator Dec

Salam semua, pastinya ramai yang ternanti-nanti *ternanti sangatlah konon* keputusan pemenang bagi Top Commentator untuk bulan December, sebenarnya nak publish awal lagi tapi saje tangguhkan…nak tunggu korang tanya bila nak publish nama pemenang…wakkaaa

hadiah

Oklah taknak buang masa lagi, jom Yan umumkan nama pemenang untuk Top Commentator bulan dec yang lepas, sebelum itu terima kasih di ucapkan kepada Ayie aka SuaraPeople kerana sudi menaja seorang lagi pemenang, so ada 2 hadiah yang di tawarkan untuk 2 pemenang top commentator tersebut.

Continue reading “Pemenang Top Commentator Dec”

Imej Seks dan remaja bercium di khalayak ramai

Salam semua, imej seks? korang mesti terer bab nie kan? imej seks tu macam mana pulak?, ku yang dah kawen nie pun blur-blur gak ngan keywords tersebut, apakah sebenarnya yang di cari oleh orang tersebut, kalau ku tahu pun ku dediam aje 😛

imej seks

Cepat ngaku siapa yang cari keywords tu!, sebenarnya ada banyak keywords yang ala-ala macam tu, segala video lucah pun ramai yang search, sebenarnya tak pernah pun entry pasal benda-benda tu, maybe kekuatan keywords tu kot, tu yang termasuk kesini, dan pastinya orang yang mengoogle tu rasa hampess sebab tak jumpa apa yang di inginkan…hahhaa padan muka korang!

Continue reading “Imej Seks dan remaja bercium di khalayak ramai”