Super GT 2012 Sepang Malaysia – Jom Race!

Salam, punyalah lama baru nak upload gambar hehee, dah nak seminggu Super GT 2012 Sepang Malaysia berlangsung, kehkeh apa boleh buat tuan punya blog baru rasa nak rajin sikit, nnnggeee~ layan dulu gambar-gambar kereta beraksi, gambar lain nanti saya update kemudian.

Super GT 2012 Sepang Malaysia

Asah skill fotografi tapi memang masih banyak kelemahan yang ada, lebih-lebih lagi dah lama tak sentuh DSLR, so terasa kekok semula hahahaa, takpelah slow-slow kayuh semula, jangan pernah berhenti belajar, tak gitu?

Continue reading “Super GT 2012 Sepang Malaysia – Jom Race!”

Super GT International Series Malaysia 2011 Sepang

Salam, hujung minggu ini ada Super GT International Series Malaysia 2011 Sepang, so sesiapa yang takde aktiviti wiken bolehlah kesana untuk menyaksikan Super GT, kami sefamily sudah semestinya akan kesana macam biasa…kikiki.

super GT

Super GT Malaysia 2011 18/06/2011 (Sabtu) dan 19/06/2011 (Ahad)

Kalau korang pembaca setia blog ini sudah tentu korang tau kan minat kami sefamily, sudah pastinya minat kepada permotoran, semua race2, drag, drif memang kami layan, tak kira berapa mahalnya tiket tersebut, kerana yang penting kepuasan tu ada, oppss!!! tapi F1 belum pernah pergi lagi..ehehe tiket mahal sangat, sebab kalau nak pergi sure nak duduk kat Grandstand, en.hubby tak minat duduk kat bukit-bukit tu..kikiki, sudahnya layan kat TV je F1 tu..heee

Continue reading “Super GT International Series Malaysia 2011 Sepang”