Iced Blended Avocado mengancam

Salam semua, maaf baru ada ruang untuk update blog. Semalam kami ke Pasaraya Giant di Bandar Puteri Klang, teringin sangat nak minum Iced Blended Avocado, ha ye korang jangan terkejut yea, buah avocado jugak boleh dijadikan sebagai Jus / Iced Blended, bukan setakat nak buat syampo aje, sebab dulu-dulu masa duduk bujang ada member tegur katanya Buah Avocado nie boleh buat Syampo aje *Sabar jelah aku* hahaha sekali dia rasa…haaa ketagih seh minum!! hahaa…

Pomosi satu hari sahaja, dapatlah rege murah RM 1.49 untuk 1 biji, biasanya RM 4.99 sebiji. Yan rembat 4 Biji je tu pun tak abis guna, ada lagi balance 2 biji setengah.

Continue reading “Iced Blended Avocado mengancam”