Best Pergi Ke Sekolah

Salam, sesi persekolahan telahpun bermula bagi tahun 2013 pada 2 Januari yang lalu, dan sejak dari 2 Januari yang lalu jugalah anak-anak saya duk asyik cakap “Best Pergi Ke Sekolah” heheee, alhamdulillah syukur sangat sebab mereka seronok pergi kesekolah.

aiman

Tahun ini Aiman masuk Tahun 1 dan Haziq masuk Tadika, macam-macam cerita yang saya dengar dari diorang, rata-rata ceritanya lebih kepada seronok dapat kawan baru kikiki, alhamdulillah.

Continue reading “Best Pergi Ke Sekolah”

Gambar Aiman (Pra-Tahfiz) 2012 Tadika Little Caliphs Bandar Puteri Klang

tadika little caliphs bandar puteri klang

Salam, ini adalah gambar kelas Pra Tahfiz 2012 Tadika Little Caliphs Bandar Puteri Klang, cuba cari mana satu Aiman? hihihi, comel-comel budak-budak ni semua, nampak sangat dah biasa beraksi depan kamera ^__^

– Insyaallah jumaat ni Aiman dan rakan-rakan akan Convo ­čśÇ

Pertandingan Mewarna Di Karnival PDRM

Salam, patutnya entry ni publish beberapa hari lepas tapi tertunda sebab ada urusan penting diluar, baru-baru ini kami ke Karnival PDRM Di Jusco Bukit Tinggi Klang sebab Tadika Aiman terlibat dengan Pertandingan Mewarna Di Karnival PDRM, so Aiman salah seorang yang terpilih.

Pertandingan Mewarna Di Karnival PDRM

Budak-budak berkumpul, comel je tengok anak-anak ni dengan pakaian uniform mereka, apa lah yang digelak besar oleh Aiman ni hemmmmm anak sapa lah ni?? kikikikii.

Continue reading “Pertandingan Mewarna Di Karnival PDRM”

Selongkar Beg Aiman

Salam semua, adess sebenarnya nak update dari pagi tadi lagi, tapi line streamyx nie macam dengki je kat Yan, ok tanpa membuang masa, ekeke *macam lah ada yang menanti update dari blog nie* jom kita selongkar beg sekolah Aiman, tengok ada apa kat dalam begnya.

beg sekolah

Comel tak Beg sekolah Aiman tu, actually Aiman ada beg sekolah yang lain (Beg Ben10). tapi disebabkan cikgu Aiman nak budak-budak guna beg tu, makanya beg yang sedia ada cuma guna untuk hari Rabu je, coz nak buh baju taekwondonya, beg atas tu cuma boleh letak communication book dan apa-apa aje yang related dengan pelajaran kat tadika.

Continue reading “Selongkar Beg Aiman”