Hujung Minggu Di Playground Taman Tasik Titiwangsa

Salam, baru ni sebelum puasa, kami suami isteri berkesempatan bawa anak-anak ke Playground Taman Tasik Titiwangsa, dah lama sebenarnya berhajat nak bawa Irfan ke sana, nak bagi dia main buai heheee, Kalau abang-abangnya memang dah biasa kami bawa kesini. ni kira pertama kali bawa Irfan main disini.

playground taman tasik titiwangsa

Sebenarnya bercadang juga nak bawa diorang gi mandi manda, erm…tapi memikirkan keselamatan budak-budak ni jadi takut pulak, abang-abang tengah aktif, Irfan pula perlukan perhatian sepenuhnya, takut terleka. Erm…pastu macam takut dengan kencing tikus, tempat-tempat mandi manda macam ni berisiko dengan kencing tikus, nauzubilla…kita elak jelah.

Continue reading “Hujung Minggu Di Playground Taman Tasik Titiwangsa”

Playground Tasik Titiwangsa

Salam, baru ni gi Meeting Bersama Specialist Google Adsense Dari Google.com di KLCC, balik tu kami singgah ke Playground Tasik Titiwangsa, kesian dengan anak teringin nak pergi main kat sana, panas-panas terik pun layankan lah juga, kesian sob..sob…

tasik titiwangsa

Cuaca memang panas terik woooo, tapi apa boleh buatkan, nasib baik ler ada kamera panjang, so perhatikan dari jauh je hikhik, tak bagi main memang kesian, kang ada yang monyok muka dalam kereta nanti kikiki.

Continue reading “Playground Tasik Titiwangsa”

Playground Taman Tasik Titiwangsa

Salam semua, eh maaflah ye semalam blog ini tak dapat diakses, but now alhamdulillah dah up semula, okeh lupakan pasal blog down semalam, malas nak fikir, hahahaa. meh nak cerita pasal ini dunia ana (Aiman dan Haziq) yang punya..kikiki, Playground Taman Tasik Titiwangsa.

playground

Baru nie bawa budak comel 2 orang nie ke Playground, bukan main seronok lagi diorang, macam biasalah kalau ke KL mesti lepak tempat dating mak pak diorang time bercinta dulu, dimana lagi kalau bukan di Taman Tasik Titiwangsa…HAHAHA

Continue reading “Playground Taman Tasik Titiwangsa”