The Chicken Rice Shop Bukit Tinggi Klang

Salam, baru je balik dari Giant, beli stok barang makan untuk budak-budak nie sikit, harap bertahanlah stok makan diorang untuk 1-2 minggu ni, malas nak keluar banyak kali, maklumlah en.hubby takde so saya kena belajar berdikari. Lagi pula dah 2-3 hari Aiman duk menyebut-nyebut nak makan nasi ayam, sian dia, takut pulak kempunan, so bawa diorang gi The Chicken Rice Shop Bukit Tinggi Klang kat dalam Giant tu jugak.

the chicken rice shop

Bukan tak nak buat atau tak reti, cuma bahan-bahan nak buat tu tak lengkap, nak kena beli barang dulu, so alang-alang lalu The Chicken Rice Shop nie beli jelah terus, nak masak pun macam tak berbaloi, diorang makan sikit je pun, lainlah kalau en.hubby ada -..-“

Continue reading “The Chicken Rice Shop Bukit Tinggi Klang”