Breakfast di kafe dan Bistro Hotel Embassy Johor Bahru

Salam semua, baru nie masa kami menginap di The Embassy Hotel & Service Apartment Johor Bahru kami sempat menikmati sarapan pagi di kafe dan bistro hotel tersebut, menunya oklah sedap jugak, ada nasik goreng dan lauk-lauk serta western food pun ada jugak, pilih aje nak yang mana, tapi kami memilih untuk makan menu-menu  di bawah ini, kalau ikutkan nak pulun semua tapi tak baik tamak…ehehee 🙂

hotel embassy

Rasa menu nie biasa-biasa aje, nak kata sedap tak jugak dan nak kata tak sedap, sedap jugak…ehehe, but oklah boleh masuk anak tekak, yang paling sedap kentangnye, rangup!! yummyyy 🙂

Continue reading “Breakfast di kafe dan Bistro Hotel Embassy Johor Bahru”

Cuti-cuti di JB – jom teka ada hadiah

Updated

contest Closed! sebab dah ada pememang, giler betul diorang nie terer meneka 🙂 nantikan keputusannya selepas ini 🙂

Salam semua, semalam kami baru balik dari JB bercuti di sana, kami menginap di The Embassy Hotel & Service Apartment Johor Bahru, seronok sangat percutian kali ini. Terima kasih sangat-sangat pada en.hubby tercinta sebab bawa kami ke sana, jom layan gambar kat Hotel 🙂

embassy hotel johor bahru

Nie muka diorang masa sampai, nampak agak letih..ehehe mana tidaknya sebelum sampai hotel kami jalan-jalan di Masai dahulu, shopping baju 17 helai 🙂

Continue reading “Cuti-cuti di JB – jom teka ada hadiah”