Pirate Of The Caribbean Memang Best!

Salam semua, isnin yang lepas kami 4 beranak berpeluang untuk menonton movie Pirate Of The Caribbean, seronok pulak tengok time weekdays coz tak perlu nak beratur panjang untuk dapatkan tiket wayang.

tiket wayang

Sebenarnya dilema betul time nak beli tiket nie, en.hubby nak tengok Pirate Of The Caribbean tapi Yan nak tengok Kungfu Panda, kikiki. Tetapi memandangkan tayangan untuk kungfu panda agak lambat, so belilah tiket wayang Pirate tu, apa boleh buat rezeki en.hubby kan..HAAHA kalau tak harus tengok kungfu panda tu..nnggee~

Continue reading “Pirate Of The Caribbean Memang Best!”

Tiket wayang premier screening Altitude dari Nuffnang

Salam semua, hari nie Yan ada dating dengan en.hubby kat TGV 1 Utama, dapat tiket free dari Nuffnang, terima kasih nuffnang, lama tak masuk panggung dengan en.hubby nie, last sebelum lahirkan aiman…hahaa bapak lama kan, so hari nie kebetulan hantar adik ke Shah Alam, anak-anak nak ikut sekali lepak kat Shah Alam, so boleh lah dating dengan nyamannya bersama en.hubby, lama tak dapat peluang berdua-duaan macam nie…yyeeehhhaa..kah3

Kali nie tengok movie altitude, tak tahu ler best ke tak, yang bestnya ianya adalah tayangan premier sebelum ditayangkan secara rasminya besok di seluruh pawagan tanah air, yeeehhaaa kira Yan tengok dulu baru korang dapat tengok keesokkan harinya di panggung wayang…ehehe sekali lagi tengkiu Nuffnang!! love u!!

Balik nanti Yan review pasal Movie Altitude nie, tak tengok lagi camne nak review kan…ehehe

Nota Yanmie : Alahaiii malu-malu kuceng pun ada nie, kalau jumpa tegur-tegurlah ye 🙂