Twitter Limit Per Day – Owh banyak sangat tweet nie!

Salam semua, semalam duk layan timeline Akademi Fantasia Musim ke 9, meriah jugak dan macam-macam komen yang sempat Yan baca, ada yang memaki hamun pasal AF, ada yang suka, dan tak kurang jugak yang memaki hamun orang yang diorang  follow sebab timeline penuh dengan tag #af9

twitter

Biar Yan terus terang kat sini yea, Yan sebenarnya tak suka orang macam nie, senang je kalau tak suka sila jangan follow, macam Yan, takpernah pun minta orang follow, so kalau dah follow tu sendiri mau ingatlah yea..hiks!!

Continue reading “Twitter Limit Per Day – Owh banyak sangat tweet nie!”