Review yanmieonline.com bulan November

Salam semua, macam biasa awal bulan mesti nak update perkembangan trafik blog ini, sekadar untuk catatan peribadi blog ini. trafik bulan ini banyak jugak merosot sebabnya entry-entry berkenaan SEO di kurangkan, tak best jugak kalau terlalu mengejar SEO nie, bak kata KakJie kalau terlalu bermain dengan SEO entry tersebut takde jiwa, Yan akui yang itu, sebab kita seperti menulis semata-mata untuk pak google dan kepuasan tu takde. tapi tidak semestinya Yan tidak menulis entry SEO cuma di kurangkan dan diperbanyakkan entry peribadi seperti sebelum-sebelum ini 🙂

trafik

Dan syukur alhamdulillah walaupun entry SEO takde atau maybe ada 1-2 entry, tapi trafik blog ini masih lagi boleh di banggakan oleh Yan sendiri kerana tidak terlalu bergantung semata-mata kepada entry SEO, dan trafik masih lagi mencecah ribuan setiap hari 🙂 , gambar atas tu menunjukkan graf trafik untuk bulan November, sebanyak 59,979 Unic Visitor, dan Pageviews sebanyak 125,900. dan syukur angka bounce rate mengecil berbanding bulan lepas Laporan Trafik Yanmieonline Bulan Oktober.

Klik SINI untuk memiliki Laptop Acer Aspire One secara PERCUMA!!

Continue reading “Review yanmieonline.com bulan November”

6K sehari, 1403 sejam, 397 Useronline

Salam semua, semalam teruja tengok trafik blog ini, untuk pertama kalinya mendapat trafik sebanyak 6k++ sehari. sebelum ini blog ini pernah jugak memperoleh trafik harian sebanyak 5K++ sehari, adalah dalam 2-3 kali jugak.Alhamdulillah rezeki buffered pun datang dan terus datang, terima kasih buat semua yang singgah ke blog ini.

trafik harian

Biasa trafik harian menten 2K++, tapi semalam alhamdulillah dapat lebih sikit, masa 31hb tu server sown so haruslah mengecewakan Yan, huh! takpelah tak semua benda sempurnakan 🙂

Continue reading “6K sehari, 1403 sejam, 397 Useronline”

Laporan Trafik Yanmieonline Bulan Oktober

Salam semua, semalam dah nampak ada keywords yang masuk duk cari laporan trafik bulanan blog ini, siapakah itu?? cepat ngaku!! hahaa nampaknya ada yang nak tahu kot laporan terkini trafik blog ini kan *cewah!! perasan*, tapi tu ler trafik tak sekencang orang lain tapi alhamdulillah syukur sangat dengan apa yang ada sekarang nie 🙂

trafik bulan 10

Syukur alhamdulillah walaupun di saat-saat akhir blog down tapi masih tetap berpuas hati dengan pencapaian yang ada. kalau korang perasan masa 31hb hari tu blog ini tidak dapat diakses sebabnya pihak fivio sedang menjalankan kerja-kerja pemulihan server. hem takpelah tidak semua benda sempurnakan, lagi pun bersyukur sangat sejak Upgrade ke Premium Hosting – Litespeed Flatform inilah kali pertama blog down.

Continue reading “Laporan Trafik Yanmieonline Bulan Oktober”