Sibuk takde masa nak berfoya-foya

Salam semua, wah 2 hari blog nie tak diupdate, terlalu sibuk dengan urusan seharian dan jugak “projek baru”. Maaflah kalau ada yang ternanti-nanti udpate dari blog ini, heee macam ada je kan, hahaha.

aiman

Aiman tengah berfoya-foya, cari Aiman kat mana??

Sebenarnya ada saje masa depan laptop cumanya tak sempat nak update dan jenguk blog kengkawan, twitter (tweetdeck) pun memang selalu je on, baca tweet kawan-kawan secara kebetulan, cuma tiada masa nak berfoya-foya disana, nggee sibuk sangat kan…

 

Continue reading “Sibuk takde masa nak berfoya-foya”

TweetDeck Aplikasi Desktop All In One untuk Social Networking

Salam semua, pagi nie ada benda baru yang Yan nak kongsikan disini pasal Tweetdeck. Tentu dah ramai yang tahu pasal fungsi Tweetdeck nie, tapi tidak bagi Yan….hehehe Yan baru tau pagi tadi itupun setelah membaca mesej kakjie yang dia hantar melalui tweetdeck (sebab tgk mesej kakjie dihantar melalui tweetdeck), hati rasa ingin mengklik link tweetdeck tersebut. psstt!! ketinggalan betul Yan nie kan…hahaha

Continue reading “TweetDeck Aplikasi Desktop All In One untuk Social Networking”