Sibuk takde masa nak berfoya-foya

yanmie 20

Salam semua, wah 2 hari blog nie tak diupdate, terlalu sibuk dengan urusan seharian dan jugak “projek baru”. Maaflah kalau ada yang ternanti-nanti udpate dari blog ini, heee macam ada je kan, hahaha. Aiman tengah berfoya-foya, cari Aiman kat mana?? Sebenarnya ada saje masa depan laptop cumanya tak sempat nak […]

#maxis10 : A Day in the life of the HTC Desire Z

yanmie 42

Salam semua, yea hari khamis hari tu bermulalah pengalaman bersama dengan HTC Desire Z, satu pengalaman yang tak mungkin di lupakan bila Yan sendiri berpeluang untuk memegang smartphones tersebut, terima kasih sekali lagi buat Maxis, @aprilyim dan @fiona kerana memberikan peluang ini kepada Yan, insyallah akan buat yang terbaik untuk review […]

Jumpa Blogger EjamOthman dan Isteri

yanmie 136

Salam semua, baru kejap tadi jumpa dengan blogger EjamOtham dan jugak ister tercintanya Norsaritanaini yang jugak merupakan seorang blogger, diorang nie jarang update blog, sibuk agaknya tapi pelik ada je selalu kat twitter..hahaha tempat kami bergosip dan seronok dapat jumpa diorang, ramah kedua-duanya…ehehe ini merupakan pertemuan pertama kami, rasa tak […]

Review #Newtwitter

yanmie 27

Salam semua, hari nie nak cerita tentang #newtwitter, pagi nie baru Yan perasan yang Yan baru aje dapat newtwitter nie, ingatkan semua orang dapat tetapi tidak semua rupanya, maybe  newtwitter nie diorang buat cara berperingkat kot, tak bagi serentak..hem, tapi entah ler…tapi Yan dah dapat..ehehe Oklah menarik dari twitter sebelum […]

Keywords kelakar yang masuk ke yanmieonline

yanmie 32

Salam semua selamat pagi, semalam kerja Yan duk Asyik perhati keywords dan trafik yang masuk ke blog ini aje, macam-macam keywords yang masuk, kelakar betul! ada jugak orang search keywords-keywords macam tu. Sebelum tu Yan dah gelak-gelak dulu dengan kawan-kawan kat Twitter..ehehe Semalam sebanyak 730 keywords yang masuk ke blog […]

Rebutlah peluang untuk memenangi Acer Aspire One

yanmie 42

Salam semua selamat malam, lately banyak betul blog yang buat contest kan? meriah sungguh. Bulan ini sahaja ada 3 Contest yang Yan join…ehek, saja mencuba nasib lagipun tolong memeriahkan contest yang kawan-kawan anjurkan. Dan hari ini Yan ingin menyertai lagi contest yang di anjurkan oleh Bro Denaihati, sebelum nie pun […]

Jom berTweet-tweet dengan kami

yanmie 26

Salam semua, hari nie nak cerita pasal Twitter. Sebenarnya Yan dah ada akaun Twitter nie dah lama, tapi baru sejak akhir-akhir ini  Yan aktif bertwitter. Memang best lepak kat sana. Tak caya cuba korang jejakkan kaki tertweet-tweet dengan kami disana..hehehe Jadinya sekarang memang dah Addicted dengan  bertweet-tweet nie, macam melz […]

Dapat 1st Campaign dari ChurpChurp

yanmie 32

Salam semua, pagi tadi macam biasa mesti cek income innity dulu…hehehe, alhamdulillah rezeki datang dan terus datang. Ok pagi nie Yan nak cerita pasal ChurpChurp mesti dah ramai yang tahu pasal ChurpChurp nie kan? so tak perlulah Yan nak cerita lagi disini, ha yea kalau tak tau dan 1st time […]

Kembali berblogging

yanmie 16

Salam semua, wah rindu sangat dengan korang semua tau! especially rindu dengan rumah hijau nie. Terima kasih buat kawan-kawan semua yang sudi bertandang walaupun tuan rumah takde, terima kasih jugak yang datang berikan komen dan klik-klik untuk Yan. Terima kasih banyak-banyak, Yan hargai semuanya dan selepas entry nie Yan akan […]

Subscribe US Now