Percuma Tudung Bernilai Rm49.00 Untuk Semua

yanmie 46

Salam,┬áPercuma Tudung Bernilai Rm49.00 Untuk Semua, ye ini betul-betul bukannya main-main, terima kasih buat Kedai Kak Siti yang sudi menaja hadiah tersebut. Nak tudung percuma tersebut? caranya mudah sahaja, cuma follow step dibawah, takde susah mana pun. Klik ->┬áMalaysia International Tourism Blog of the Year (cari https://yanmieonline.com dan VOTE) Klik […]

Bayaran Berniaga Di kaki Lima Di Sandakan Kekal 50 Sen

yanmie 31

Salam semua, fuh penat baru balik dari kedah terus on lappy..hahaa tegar tak tegar, selama 4 hari berada disana memang online dari handphone aje, siap buat live posting lagi, oklah nak entry pasal tajuk kat atas tu, biar betul bayaran berniaga di kaki lima di Sandakan di kekalkan sebanyak 50 […]

Subscribe US Now