Review yanmieonline.com bulan November

yanmie 116

Salam semua, macam biasa awal bulan mesti nak update perkembangan trafik blog ini, sekadar untuk catatan peribadi blog ini. trafik bulan ini banyak jugak merosot sebabnya entry-entry berkenaan SEO di kurangkan, tak best jugak kalau terlalu mengejar SEO nie, bak kata KakJie kalau terlalu bermain dengan SEO entry tersebut takde […]

Pertama kali trafik 4K++ sehari

yanmie 32

Salam semua, syukur alhamdulillah pertama kalinya blog ini mendapat trafik sehari 4K++, hati riang gumbira tengok buffered Nuffnang turut bagi kerjasama untuk teruskan aksi menggedik-gedik di sini…nnggee~ jom cekidaut yea 🙂 See gambar atas trafik semalam Unic Visitor 4,780 dan Pageviews sebanyak 10,281 , nak tengok trafik bulan lepas klik […]

Laporan Trafik blog bulan 8

yanmie 41

Salam semua, hari nie 1hb time untuk update performance blog ini, bukan untuk tujuan menunjuk tapi untuk pembakar semangat buat diri sendiri. Alhamdulillah blog ini buat pertama kalinya mendapat Pageviews sebanyak 129,826 dan Unic Visitor sebanyak 58,499. kalau boleh tukar dengan duitkan best 🙂 Yan nie jenis tak selalu intai […]

Pertama kali Trafik dapat 3K++ sehari

yanmie 59

Salam semua, pagi nie teruja rasa hati bila tengok stats trafik semalam, berbunga-bunga rasa hati, mana taknya inilah kali pertama blog ini mendapat trafik harian sebanyak 3K++, sebelum ini yang tertingga pernah dapat 2K++ rujuk kat SINI yea, dan Impression pun hampir mencecah 9K. Alhamdulillah, so cekidaut stats semalam, amik […]

Blog yang di Sampahkan

yanmie 40

Salam semua selamat petang, hari nie sungguhlah sibuk sangat mengadap lappy nie, dari semalam misi membantu en.hubby menyiapkan Project Paper dia. Now baru ada masa sedikit untuk buka blog, psstt!! thanks pada semua visitor blog Yan, setakat pukul 3 petang tadi unic Visitor di blog ini sudahpun mencecah 700 Unic […]

Subscribe US Now