Macam Mana Nak Update?

Salam, inilah dia masalah saya sebulan yang lalu, dan sehingga kini, biarlah gambar bercerita HAHAHAHA. Sebenarnya banyak benda nak update, tapi bila on laptop je mulalah Alang Irfan ni tak bagi, mulalah dia nak suruh tutup laptop tu…tutup ok…dia dah pandai cakap sikit-sikit hahaha, sedih tak???

irfan

Semalam try lagi on laptop, dia suruh tutup juga, gini gaya dia cakap “tutooo…” maksudnya tutup ye hahaha, pujuk punya pujuk “Ibu buka upin ipin ye” (laju-laju saya buka upin ipin tapi load lambat), tapi tangan dia dah laju tutup laptop ni, tak lama bunyi suara upin ipin…laju dia suruh buka balik…erm…pandai dia hahahaa, suka benar buli ibu ni -..-“

Continue reading “Macam Mana Nak Update?”

Online dengan beruk celcom lagi

Salam semua pekabar? lama jugak tak update blog nie kan?? 5 hari tu tak berupdate, pecah rekod….ehehe, ekceli kat sini line tak berapa nak bagus sangat, beruk celcom semput-semput sikit, tapi pagi nie amazing sangat, beruk sangat ektip…hahhaa *riangnyeee rasa hati*

pssstt…rindu tak dengan budak bucuk 2 orang nie??

Oklah nanti kemudian pulak Yan update yea, nak setel mana yang patut dulu. insyallah lepas2 nie ada update yang akan menyusul…maklumlah bukannya selalu beruk celcom nie nak bagi kerjasama…ehehe

Nota Yanmie : Biru ke Hijau??? ku jua dalam dilema sebenarnya…huhuhu