#maxis10 : Camera Video (Live Blog)

Salam semua, layan camera video dari HTC Desire Z yang kejap tadi di rekod bersama haziq di laman rumah (kampung), teruja dengan kualiti camera yang ada pada smartphones tersebut. Video nak upload pun laju jugak, layan…

Cuba teka haziq nyanyi lagu ape? Hehehe 😉

.

.

Sent via HTC Desire Z

Alat melipat baju – Mesti cuba!

Salam semua, selamat malam yea, tadi sambil-sambil layan youtube dan terjupa video cara buat alat melipat baju, so Yan cubalah buat eksperimen tu jugak, kebetulan bahan pun ada so layankan aje *tetiba rajin* hahha, layankan video bawah nie yang di demokan oleh anak Yan sendiri iaitu Aiman. layan yea…

.

amacam??? ehehe…anak-anak Yan pun jadi seronok, so lepas-lepas nie ringan sikit beban, anak-anak boleh tolong melipat kain, hahaha….akhirnya jumpa jugak alat untuk melipat baju kan…yelah Yan nie banyak-banyak keje paling tak suka melipat baju..hahaa tak tahu lah napa..ehek 😛

Continue reading “Alat melipat baju – Mesti cuba!”

Entry Khas untuk Aiman

Salam semua selamat berhujung minggu, hari nie tak kemana sebabnya en.hubby keje, so lepak-lepak rumah sahaja layan TV sambil-sambil blogging depan TV dan macam biasa jadi cikgu kepada anak-anak. Petang nie online tumpang Meja belajar anak-anak…ehehe

Tetiba tadi Aiman ada permintaan, macam nie katanya :-

Aiman : “Ibu, boleh tak Amik gambar eyman tengah menulis?”

Ibu/Yan : “Ha..nak buat apa??”

Aiman : “Nak masuk dalam laptop ibu macam semalam tu” rujuk entry INI

Ibu/Yan : “Oh…abang nak masuk dalam blog ke?”

Aiman : “Haaa yeaaa…Aiman nak!!!” *dengan nada bersemangat*

.

Continue reading “Entry Khas untuk Aiman”

Peminat bola jom tengok video nie

Salam semua, hari nie tak berapa sihat *sebenarnya dah 1 minggu demam*. Ada je idea nak menulis tapi tak concentrate sebab kesihatan tak berapa mengizinkan untuk Yan duduk lama menatap lappy tersayang nie.

Yan Sharekan video dari Youtube nie je dulu yea, Yan jumpa video nie masa pagi tadi layan clip dengan anak-anak, kelakar giler…hahaha jom layan…

hahaha kelakar tak? serius dalam keadaaan yang tak berapa sihat nie pun boleh gelak mengekek tengok video nie…layanzz~~

Dosakah aku

Salam semua, hari nie tak berapa nak ada mood sebenarnya nak hapdate blog. ada banyak benda Yan nak sharekan, tapi biarlah mood tu datang sendiri baru best nak menulis.

Sebelum tu riangkan hati dengar lagu Dosakah aku dari kumpulan Nidji, lagu nie memang best! sangat touching…antara lagu di dalam Drama Na O Mei, later mood dah kembali baru Yan update blog yea…

jom layanzzz, lagu nie sedikit sedih…huhuhu

Lagu nie memang best….menyentuh jiwa, sama macam lagu saleem tinggal kenangan, dengar banyak kali pun tak bosan…hehe…terjiwang sudah!!