Road Trip with My Broadband

Salam semua, teringat masa balik kampung dulu, punyalah seksa nak online..huhu, now kalau balik kampung nak bawa je balik wiggy is tiny tu, khabarnya sekarang nie wiggy adalah antara ย plan dari P1 Wimax yang sedang hangat di pasaran, hati rasa teringin pulak nak rembat satu, sekurang-kurangnya bila berada dimana-mana boleh je online, terutamanya bila berada dikampung, bolehlah online disana nanti

Nak-nak pulak Yan nie memang payah nak berenggang dengan laptop, memang sesuai sangatlah kalau usung sekali WIGGY is tiny tu ๐Ÿ™‚

Apa yang menariknya tentang Wiggy is tiny nie, rupa bentuknya yang sangat comel, kecik je macam pendrive usb, memang senang sangatlah nak bawa kemana-mana, so dah takde alasan untuk tidak online dan apa yang penting tak perlu dan tarik kabel bagai…ehehe ๐Ÿ™‚

Continue reading “Road Trip with My Broadband”