Yanmieonline.com Vs Yanghangat.com

Salam semua, hiks tajuk macam nak fight je, hahhaa takdelah macam tu sebenarnya cuma bangga sikit pencapaian kat blog ke 2 Yan, ala blog suka-suka je, layan time rajin je, kalau malas memang di abaikan berbulan-bulan seperti sebelum nie, alhamdulillah blog ke 2 Yan iaitu Yanghangat.com sikit hari lagi nak masuk setahun dah 🙂

yanmieonline vs yanghangat

Walaupun jarang menulis di blog tersebut, tapi tetap jugak ingin di teruskan blogging di blog tersebut, yang mana baru je di renewkan domainnya. dan syukur pihak Sepaku Hosting masih sudi menaja hosting untuk blog tersebut :), makasih ye awak! ehehe….yep ownernya suami isteri jugak seorang blogger 😀

Continue reading “Yanmieonline.com Vs Yanghangat.com”

Rupanya jejaka comel itu adalah Justin Bieber

Salam semua, baru nie Yan ada minta designer Yan untuk design 1 header untuk blog yanghangat.com yang mana merupakan blog milik Yan jugak, ala blog suka-suka, kat situ boleh mengarut-ngarut sikit, apa-apa entry boleh publish kat situ, namapun yanghangat…hahaa, kat sini takleh lah sangat sebab blog nie adalah blog personal so macam tak best pulak kalau tetiba blog nie bercerita memanjang pasal isu semasa, hiburan, etc kan 😛

yanghangat dotcom

Nak tengok lebih jelas masuk je ke yanghangat.com

Yang menjadi persoalannya, header atas tu yang di desingkan oleh desiger blog ini jugak, semua artis kat dalam header tu Yan kenal melainkan budak comel seorang tu, tak sempat sebenarnya nak tanya mydesigner tu pasal siapakah gerangan jejaka comel sebelah mawi tu. so tak puas hati, Yan pun tweet tanya kawan-kawan kat twitter…ehehe

Continue reading “Rupanya jejaka comel itu adalah Justin Bieber”