Happy Birthday Angah :)

Assalam, baru-baru ni Haziq menyambut ulang tahun kelahiran yang ke 9 tahun, ya ALLAH dah besar anak-anak ibu rupanya, ibu je yang tak tua-tua lagi ni hahahahahaha (sila muntah). Happy Birthday Angah!!!!!, moga jadi anak yang soleh, anak yang dengar cakap, jangan suka buat ibu menjerit hehehe

haziq turns 9

23hb baru ni Haziq genap 9 Tahun, ya ALLAH cepatnya masa berlalu, kebetulan tarik tu hari ahad, makcik-makciknya berpakat nak buat surprise birthday party untuknya, kata dorang mana boleh tak celebrate sebab aiman haritu meriah juga dorang surprisekan aiman hehehe.

Continue reading “Happy Birthday Angah :)”

Nama Sebenar Yanmie

Salam, eeee happy sesangat hari ni coz blog dah sembuh dari penyakitnya kikiki, ok tadi cek keywords yang masuk, siapa pulak yang cari Nama Sebenar Yanmie ni?, ok kengkawan yang tahu sila jangan beritahu ye, kalau ada yang publish nama sebenar saya disini, komen korang nanti memang tidak dipublish dalam blog ni hehee, harap maklum ekekeke.

nama sebenar yanmie

Agaknya ada apa ye?, ada orang nak bagi job ke? hahaha, ok saya pun google semula, nak tau jugak entry mana yang pakcik google bagi kat readers ni nnggee, kekadang pakcik google ni lain kita minta lain dia bagi hahahaa.

Continue reading “Nama Sebenar Yanmie”

Genap setahun wordpress self hosted – Review yanmieonline tahun 2010

Salam semua, syukur alhamdulillah hari nie 5hb genap setahun blog ini berflatformkan wordpress self hosted, dan syukur jugak usia blog ini dah nak mencecah 5 tahun, sekejap aje masa berlalu, blogging since aiman masih baby sehinggalah kini aiman dah masuk ke tadika 🙂

i-love-blogging

img : tutorialnewbie.com

terlalu banyak kenangan indah, manis dan pahit di palitkan pada blog ini, terima kasih semua yang sudi membaca blog ini, tanpa korang semua apalah adanya blog ini, terima kasih jugak pada suami aka en.hubby yang sangat memahami minat dan menyokong Yan dalam dunia blogging ini, terima kasih sayang untuk semua ini kerana beliaulah yang bertanggungjawab untuk menaja dan renew domain serta hosting blog ini. hanya 1 perjanjian kami dalam Yan berblogging ini, asal rumahtangga terurus dan nama yang di bawa *yanmie* di jaga dengan baik.

Continue reading “Genap setahun wordpress self hosted – Review yanmieonline tahun 2010”

Pemenang Domain Giveaway Yanmieonline.com dan Ihosterz.com

Salam semua, maaf lambat sikit publish senarai pemenang untuk Domain GiveAway dari Yanmieonline.com dan Ihosterz.com serta tajaan dari Cikmin.com, saje nak buat korang berdebar-debar…hahahaa boleh gitu?? ok dah bersedia??, jom kita tengok siapa yang kena 🙂

and the winner is

Dan untuk 2 Entry pilihan, anda akan menerima 1 Domain selama 1 tahun sahaja, kemudian untuk tahun seterusnya cuma perlu renew domain tersebut, Sila emailkan atau DM (twitter) domain name yang korang nak  dan korang jugak akan menerima wang tunai rm 20 setiap seorang, wang tunai tersebut boleh di tebus di Cikmin.com dengan cara Email ke cikmin@ymail.com

Continue reading “Pemenang Domain Giveaway Yanmieonline.com dan Ihosterz.com”

Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit!

Salam semua, alhamdulillah masalah Yan yang kat SINI dah setel, terima kasih buat semua kawan-kawan  yang mendoakan, hanya Allah S.W.T sahaja yang dapat membalasnya, so boleh blogging dengan nyaman…yippie…

wakenabebekekee…interprem sat 😛

Oh yea, korang nak tahu baru-baru nie Yan terkena panggilan hangit, sungguh-sungguh hangit okeh! nasib baiklah tak pengsan ke cepat melatah ke, tapi betul-betul buat Yan tak senang duduk petang tu, dah ler baru balik dari shopping, tengah-tengah buka pintu dapat sms pulak, jom layan yea tengok hangit ke tak hangit..haishhh…berderau gak ler darah dapat sms nie..fuh…

Continue reading “Wakenabeb – Aku terkena panggilan hangit!”

Popular ke Yanmie sampai kena google nie?

Salam semua, minggu nie banyak sangat keywords ‘Yanmie’ yang masuk dari google, tak faham kenapa ramai yang cari, Yan ada hutang ke dengan diorang ye sampai nak google bagai nie :P, rasanya takde hutang dengan siapa-siapa kot, ke dah popular sangat…ehehe perasan *sila muntah!* tajuk entry yang mengada-ngada 😛

yanmie di googleAlhamdulillah site linking aka google authority listing dapat balik setelah 3kali men tarik tali dengan en.google 😛

yanmie

So cepat ngaku siapa yang cari yanmie nie?? lepak dekat sejam jugak tu, dan banyak jugak entry yang di selak :), sebenarnya ada banyak lagi keywords yanmie tapi sharekan gambar atas tu je.

Nota Yanmie : Penat baru balik 😛

Ada Apa dengan Yanmieonline?

Salam semua, pelik rasanya hari ini banyak sangat keywords ‘Yanmie’ dan ‘Yanmieonline’ yang masuk ke blog ini. Ada apakah dengan Yanmie dan Yanmieonline seakan-akan diserbu??

Dah tu lama pulak melepak kat blog nie, habis dia selak semua page, tengok aje ada 10 action dari carian tersebut.

Rata-rata keywords yang masuk ke blog ini bukanlah buka dan tutup sahaja, tengok aje diorang lepak kat sini berapa minit 🙂

Continue reading “Ada Apa dengan Yanmieonline?”

Tahniah buat pemenang Hit Kaunter Yanmie 78821

Salam semua selamat pagi, Subuh tadi Yan online buka blog, wah! terkejut sangat sebabnya angka yang dinanti-nanti tinggal lagi lebih kurang 500++, ehehe tak sangka korang begitu tekun ye menghits kaunter Yan nie 🙂

Cuba bayangkan 30K PageView tak sampai dalam masa 24 jam,*tapi ada je orang yang hits direct dari amazing..hem* orang lain buat amik masa berhari-hari baru dapat hits nombor yang diinginkan. Tapi kat sini sekejap aje dah dapat nombor tersebut 🙂 senyum kejap, kalau jual goreng pisang panas nie laris je kot..hahhaa

Siapakah yang berjaya?? nak tahu klik untuk baca selanjutnya yea 🙂

Continue reading “Tahniah buat pemenang Hit Kaunter Yanmie 78821”

Jom Hit kaunter yanmie dan menangi RM50.00

Salam semua, memandangkan bulan nie Yan menang 4 Contest, dengan ini Yan ingin berkongsi kemenangan tersebut dengan pembaca blog Yanmieonline.com,  Tapi sebelum itu, ada syarat kecik untuk korang follow yea:-

* Korang mestilah pembaca diblog ini yang pernah meninggalkan jejak, Yan taknak pemenang tersebut adalah Silent Reader, tak best wooo!! *tak kenal, tau-tau cakap dapat hit no tu, memanglah pelik sebab tak kenal..hahaha* so tunggu apa lagi jomlah kita be’ramas’ mesra 🙂 pada yang tak pernah meninggalkan jejak silalah tinggalkan jejak korang untuk melayakkan korang join Hit Kaunter ini 🙂

* Korang boleh gunakan kaedah F5 banyak kali, terpulang dengan korang, cara rakus menekan F5 pun takpe…ehehe yelah kan benda nie rezeki masing-masing, kalau F5 banyak kali pun kalau bukan rezeki nak buat macam mana? redha ajelah kan..ehehe

Ha tu je syaratnye..simple, bukan nak suruh follow ke, buat entry ke, upload banner ke, nak suruh korang tinggalkan jejak je kat blog nie  untuk kita lebih mengenali antara satu sama lain, see simple aje kan 🙂

Sila Capture No bawah dan emailkan ke yanmieonline@gmail.com

78821

wang tunai RM50.00 menanti untuk ke akaun bank korang

.

Note : Kalau sudi Tweetlah sekali entry nie yea 🙂