Happy Birthday Angah :)

yanmie 6

Assalam, baru-baru ni Haziq menyambut ulang tahun kelahiran yang ke 9 tahun, ya ALLAH dah besar anak-anak ibu rupanya, ibu je yang tak tua-tua lagi ni hahahahahaha (sila muntah). Happy Birthday Angah!!!!!, moga jadi anak yang soleh, anak yang dengar cakap, jangan suka buat ibu menjerit hehehe 23hb baru ni Haziq […]

Contest Aksi Makan yanmieonline.com (CLOSED)

yanmie 320

Sticky Entry, sila scroll kebawah untuk entry terbaru…makasih yea Salam semua, Syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, so nak run 1 contest untuk korang, contestnya mudah je tak perlu nak perah otak bagai, cuma post 1 gambar aksi makan korang kat blog dengan menggunakan tajuk entry diatas dan jangan […]

Review yanmieonline.com bulan November

yanmie 116

Salam semua, macam biasa awal bulan mesti nak update perkembangan trafik blog ini, sekadar untuk catatan peribadi blog ini. trafik bulan ini banyak jugak merosot sebabnya entry-entry berkenaan SEO di kurangkan, tak best jugak kalau terlalu mengejar SEO nie, bak kata KakJie kalau terlalu bermain dengan SEO entry tersebut takde […]

Laporan Trafik Yanmieonline Bulan Oktober

yanmie 61

Salam semua, semalam dah nampak ada keywords yang masuk duk cari laporan trafik bulanan blog ini, siapakah itu?? cepat ngaku!! hahaa nampaknya ada yang nak tahu kot laporan terkini trafik blog ini kan *cewah!! perasan*, tapi tu ler trafik tak sekencang orang lain tapi alhamdulillah syukur sangat dengan apa yang […]

Template wordpress yang menarik macam yanmieonline

yanmie 61

Salam semua, bosan sangat hari nie sebabnya tak berhenti-henti batuk, dah ler sakit tekak teramat sangat..huhu, dah bosan-bosan nie apa lagi duk perhati keywords yang masuk ke blog nie ajelah, kali nie Yan tengok dari google analytics, malas pulak nak selak dari clicky. dan Yan tertarik dengan keywords bawah nie, […]

Orang makan tahik lembu kurang ajar tak puasa

yanmie 29

Salam semua, semalam kan banyak benar Keywords kelakar yang masuk ke yanmieonline nie, gelak guling2 tengok, tapi takpe nak share yang kat bawah nie je, adakah patut orang nie gi cari keywords orang makan tahik lembu? tak caya masuk rumah encik google kat SINI, dan sebenarnya entry yang terindex adalah […]

Ada Apa dengan Yanmieonline?

yanmie 33

Salam semua, pelik rasanya hari ini banyak sangat keywords ‘Yanmie’ dan ‘Yanmieonline’ yang masuk ke blog ini. Ada apakah dengan Yanmie dan Yanmieonline seakan-akan diserbu?? Dah tu lama pulak melepak kat blog nie, habis dia selak semua page, tengok aje ada 10 action dari carian tersebut. Rata-rata keywords yang masuk […]

Jom Hit kaunter yanmie dan menangi RM50.00

yanmie 80

Salam semua, memandangkan bulan nie Yan menang 4 Contest, dengan ini Yan ingin berkongsi kemenangan tersebut dengan pembaca blog Yanmieonline.com,  Tapi sebelum itu, ada syarat kecik untuk korang follow yea:- * Korang mestilah pembaca diblog ini yang pernah meninggalkan jejak, Yan taknak pemenang tersebut adalah Silent Reader, tak best wooo!! […]

Subscribe US Now