Happy Birthday Angah :)

Assalam, baru-baru ni Haziq menyambut ulang tahun kelahiran yang ke 9 tahun, ya ALLAH dah besar anak-anak ibu rupanya, ibu je yang tak tua-tua lagi ni hahahahahaha (sila muntah).Β Happy Birthday Angah!!!!!, moga jadi anak yang soleh, anak yang dengar cakap, jangan suka buat ibu menjerit hehehe

haziq turns 9

23hb baru ni Haziq genap 9 Tahun, ya ALLAH cepatnya masa berlalu, kebetulan tarik tu hari ahad, makcik-makciknya berpakat nak buat surprise birthday party untuknya, kata dorang mana boleh tak celebrate sebab aiman haritu meriah juga dorang surprisekan aiman hehehe.

Continue reading “Happy Birthday Angah :)”

Contest Aksi Makan yanmieonline.com (CLOSED)

Sticky Entry, sila scroll kebawah untuk entry terbaru…makasih yea

Salam semua, Syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, so nak run 1 contest untuk korang, contestnya mudah je tak perlu nak perah otak bagai, cuma post 1 gambar aksi makan korang kat blog dengan menggunakan tajuk entry diatas dan jangan lupa linkkan entry ini di dalam entry contest korang ye, senang kan

Contest Aksi Makan

Gambar contest tersebut haruslah milik korang sendiri maknanya di snap oleh korang, gambar pakcik google tak mau arr!!, gambar korang jugak boleh di edit suka hati contohnya dengan meletakkan caption, efek atau sebagainya, tidak semestinya gambar muka korang, boleh guna gambar kakak, abang, mak, ayah, bintang kesayangan dll, yang penting gambar ada makanan dan modelnye, dan Pemenang di nilai dari Β gambar yang menarik dan kreatif.

Continue reading “Contest Aksi Makan yanmieonline.com (CLOSED)”

Skandal Yanmieonline dan Suarapeople – 2 domain untuk top commentator December

Salam semua, terkejut dengan keywords yang masuk mencari skandal yanmieonline dan suarapeople, weh korang janganlah buat gosip, tak baik tau! dosa…ehehe, macam manalah boleh sampai terfikir skandal blog plak nie..kuikuikui blog pun pandai berskandal, cayalah…hahhaaa

skandal yanmieonline dan suarapeople

Untuk makluman, Suarapeople atau Ayie adalah pembaca setia blog ini sebelum dia jatuh hati kat blog ini dia cumalah silent readers aje, then bila sampai satu tahap dia tak tahan, kena shout jugak!!, dan dapat pulak layanan istimewa dari tuan blog nie, layan istimewa takdelah istimewa sangat, cuma kerap berbalas-balas komen macam orang lain, cuma dia nie special sikit, bab-bab komen memang no 1, buktinya ayie merupakan top komentar bulan November, tak caya klik SINI, giler ko komen sebulan sampai ribu tu, patah jari akak nk balas, minta halal tau!

Continue reading “Skandal Yanmieonline dan Suarapeople – 2 domain untuk top commentator December”

Review yanmieonline.com bulan November

Salam semua, macam biasa awal bulan mesti nak update perkembangan trafik blog ini, sekadar untuk catatan peribadi blog ini. trafik bulan ini banyak jugak merosot sebabnya entry-entry berkenaan SEO di kurangkan, tak best jugak kalau terlalu mengejar SEO nie, bak kata KakJie kalau terlalu bermain dengan SEO entry tersebut takde jiwa, Yan akui yang itu, sebab kita seperti menulis semata-mata untuk pak google dan kepuasan tu takde. tapi tidak semestinya Yan tidak menulis entry SEO cuma di kurangkan dan diperbanyakkan entry peribadi seperti sebelum-sebelum ini πŸ™‚

trafik

Dan syukur alhamdulillah walaupun entry SEO takde atau maybe ada 1-2 entry, tapi trafik blog ini masih lagi boleh di banggakan oleh Yan sendiri kerana tidak terlalu bergantung semata-mata kepada entry SEO, dan trafik masih lagi mencecah ribuan setiap hari πŸ™‚ , gambar atas tu menunjukkan graf trafik untuk bulan November, sebanyak 59,979 Unic Visitor, dan Pageviews sebanyak 125,900. dan syukur angka bounce rate mengecil berbanding bulan lepas Laporan Trafik Yanmieonline Bulan Oktober.

Klik SINI untuk memiliki Laptop Acer Aspire One secara PERCUMA!!

Continue reading “Review yanmieonline.com bulan November”

Monthly Contest Top 3 Commentators Yanmieonline dot com (CLOSED!)

Salam semua, hari nie nak announce bahawa ada contest yang berlangsung di blog ini khas untuk pembaca blog ini, contestnya sangat mudah hanya komen pada entry di blog ini. mudah bukan, setiap bulan Yan akan mencari 3 orang pemenang Top Comentator di blog ini. Contest ini merupakan contest bulanan di yanmieonline, tujuan contest ini adalah untuk menghargai pengomen di blog ini, apa salahnya rezeki yang dapat sikit dari hasil berblogging ini di kongsikan bersama dengan pembaca blog ini.

top comentator

Tidak ada syarat pun untuk menyertai contest ini, terbuka untuk semua pembaca atau pengunjung blog ini, cuma hanya perlu menjadi antara top 3 comentator di blog ini, mudah bukan? so tunggu apa lagi..jomlah turut serta πŸ™‚

Continue reading “Monthly Contest Top 3 Commentators Yanmieonline dot com (CLOSED!)”

Laporan Trafik Yanmieonline Bulan Oktober

Salam semua, semalam dah nampak ada keywords yang masuk duk cari laporan trafik bulanan blog ini, siapakah itu?? cepat ngaku!! hahaa nampaknya ada yang nak tahu kot laporan terkini trafik blog ini kan *cewah!! perasan*, tapi tu ler trafik tak sekencang orang lain tapi alhamdulillah syukur sangat dengan apa yang ada sekarang nie πŸ™‚

trafik bulan 10

Syukur alhamdulillah walaupun di saat-saat akhir blog down tapi masih tetap berpuas hati dengan pencapaian yang ada. kalau korang perasan masa 31hb hari tu blog ini tidak dapat diakses sebabnya pihak fivio sedang menjalankan kerja-kerja pemulihan server. hem takpelah tidak semua benda sempurnakan, lagi pun bersyukur sangat sejak Upgrade ke Premium Hosting – Litespeed Flatform inilah kali pertama blog down.

Continue reading “Laporan Trafik Yanmieonline Bulan Oktober”

Template wordpress yang menarik macam yanmieonline

Salam semua, bosan sangat hari nie sebabnya tak berhenti-henti batuk, dah ler sakit tekak teramat sangat..huhu, dah bosan-bosan nie apa lagi duk perhati keywords yang masuk ke blog nie ajelah, kali nie Yan tengok dari google analytics, malas pulak nak selak dari clicky. dan Yan tertarik dengan keywords bawah nie, tak sangka ye ada yang admire dengan themes blog Yan nie…ehehe πŸ™‚

keywords heee….perasan jap ada yang google Yan pnya template πŸ™‚

Continue reading “Template wordpress yang menarik macam yanmieonline”

Orang makan tahik lembu kurang ajar tak puasa

Salam semua, semalam kan banyak benar Keywords kelakar yang masuk ke yanmieonline nie, gelak guling2 tengok, tapi takpe nak share yang kat bawah nie je, adakah patut orang nie gi cari keywords orang makan tahik lembu? tak caya masuk rumah encik google kat SINI, dan sebenarnya entry yang terindex adalah entry Ya Rabbi aku dapat lembu free – sila percaya…ehehe, glemer betul lembu nie sehinggakan pernah jugak orang cari Cara-cara simpan lembu, takut di curik kot…ehehe

kikiki agak-agak memang ada ke orang makan tahik lembu yea?? sapalah tu, dah takde makanan lain ke nak di makan…huhuhu

Yang nie pulak memang betul kurang ajar lah tu tak puasa sampai nak google…ehehe sib baik Yan masih berpuasa penuh..opps!! keh3

Continue reading “Orang makan tahik lembu kurang ajar tak puasa”

Ada Apa dengan Yanmieonline?

Salam semua, pelik rasanya hari ini banyak sangat keywords ‘Yanmie’ dan ‘Yanmieonline’ yang masuk ke blog ini. Ada apakah dengan Yanmie dan Yanmieonline seakan-akan diserbu??

Dah tu lama pulak melepak kat blog nie, habis dia selak semua page, tengok aje ada 10 action dari carian tersebut.

Rata-rata keywords yang masuk ke blog ini bukanlah buka dan tutup sahaja, tengok aje diorang lepak kat sini berapa minit πŸ™‚

Continue reading “Ada Apa dengan Yanmieonline?”

Trafik 1K++ lagi sehari – Tips untuk korang

Salam semua selamat pagi, syukur alhamdulillah trafik semalam Yan dapat lagi 1K++ dalam sehari, antara trafik tertinggi setakat ini. Ini adalah kali ke 3 Yan dapat trafik lebih 1K++ dalam sehari. Di harap dengan entry ini jugak agar tidak ada sesiapa yang meluat tengok yea, asyik-asyik cerita pasal trafik! Setiap pencapaian blog ini akan dicatatkan disini untuk pemangkin semangat kepada diri Yan sendiri.Β kalau tak suka jangan baca! pliss tutup sahaja terus blog ini, tapi sekiranya korang nak baca silakan Yan alu-alukan sangat, sharing is caring πŸ™‚

Drag gambar ke New Tab untuk pemandangan yang lebih luas πŸ™‚

Continue reading “Trafik 1K++ lagi sehari – Tips untuk korang”