Menarik plugin wordpress untuk dikongsi

Salam semua, atas permintaan CikMin, Aie, Farenova, Imran, Azuan dan ramai lagi kawan-kawan yang shout kat kotak menjerit Yan dan tak lupa yang YM Yan bertanyakan apakah plugin yang Yan guna untuk detect google crawl entry, sebenarnya bukan sahaja google malah banyak enjin carian yang korang boleh tengok tengah craw blog korang.

See, menarik bukan plugin nie? banyak sangat Engine bot dalam plugin nie yang boleh datang crawl entry korang. So apa tunggu lagi? jom plugin aje. Ops lupa, nama plugin nie WP-useronline klik aje SINI untuk mendownload.

Continue reading “Menarik plugin wordpress untuk dikongsi”

Apa yang anda tahu tentang Darkbatman dot com

Salam semua, wah hari nie lambat sikit mengupdate blog sebabnya hari nie sibuk melayan karenah anak-anak, Entry pun asik tertangguh aje. Tu ha dalam draf ada je 15 entry menunggu untuk dipublish! wah!…hahhaa

Oklah tapi nak dahulukan entry yan ini, takut terlupa pulak kang melepas FULUS yang diberikan oleh En.Superman aka Aie budak bucuk…hahaha, jom layan entry Yan ini yea 🙂 thanks jugak dh invite aku join kontes ini 🙂 ai like!!

Apa yang anda tahu tentang Darkbatman dot com?

Setahu Yan blog Darkbatman dot com nie dimiliki oleh seorang anak teruna yang bernama zainal zuhry aka Mr superman vs darkbatman…hahaha, tapi Yan pelik napa dia guna jugak nama “seiryu” kt profile Geng Bloger dia, ntah ada apa dengan nama nie? *eh sori kalau salah eja, nak sebut tu pun tergeliat lidah Yan* hahaha, Oklah detik perkenalan dengan si Darkbatman nie pulak masa dia guna blogspot lagi, biasalah sapa menyapa di ruangan shoutbox. memula dia yang tegur aka ngorat Yan *ehehe..boleh pakai ke ayat nie?* lepas tu Yan buat kunjugan balas, entah macam mana terasa ada keserasian *maksudnya berkawan ok!*.

Continue reading “Apa yang anda tahu tentang Darkbatman dot com”