video paling kelakar – mesti tengok!

Salam semua, pagi-pagi lagi dah menapak kat youtube, duk search-search video Cinta Kirana then lepastu layan funniest video. sebenarnya video tersebut Yan dah pernah tengok kat Astro (The Drew Carey Show), memang time tengok nie Yan gelak terbahak-bahak dengan en.hubby memang tahap tak boleh tahan punya gelak, sampai keluar air mata..hahaa punyelah dasyat kelakarnya, jom layan….senaman mulut sikit hari nie..ehehe 😛


Hah…amacam?? kelakar tak?? paling tak boleh blah time diorg buat aksi naik Jet Ski..ahahaha, lepas tu aksi amik buah kelapa tu..kah3…sungguh-sungguh senaman mulut hari nie, sempoi betul Richard Simmons 😛

Nota Yanmie : adoiii kelakar giler 😛

Alat melipat baju – Mesti cuba!

Salam semua, selamat malam yea, tadi sambil-sambil layan youtube dan terjupa video cara buat alat melipat baju, so Yan cubalah buat eksperimen tu jugak, kebetulan bahan pun ada so layankan aje *tetiba rajin* hahha, layankan video bawah nie yang di demokan oleh anak Yan sendiri iaitu Aiman. layan yea…

.

amacam??? ehehe…anak-anak Yan pun jadi seronok, so lepas-lepas nie ringan sikit beban, anak-anak boleh tolong melipat kain, hahaha….akhirnya jumpa jugak alat untuk melipat baju kan…yelah Yan nie banyak-banyak keje paling tak suka melipat baju..hahaa tak tahu lah napa..ehek 😛

Continue reading “Alat melipat baju – Mesti cuba!”

Video Animasi yang kelakar

Salam semua, tengah Yan bosan-bosan petang nie takde cerita TV yang menarik, Yan dengan anak-anak layan Video kat Youtube. hehehe kalakar giler video nie. Jom layan yea 🙂

hehehe…kelakarkan, bila lah boleh pandai buat animation gini?? Anak-anak siap suruh ulang tayang banyak kali pastu duk suruh Yan buat macam dalam video nie…adoiii gelak jap..diorang paksa suh buat gitu..sabar jelah 🙂

Note: aiyakkk video nie takleh nak centerkan..kalau center video jadi sekerat je blh view…huhu layan ajelah yea 🙂