Shopping Barang Keperluan Sekolah Anak

yanmie 24

Assalam, korang dah Shopping Barang Keperluan Sekolah Anak untuk tahun 2018 nanti? alhamdulillah hakak dah setel shopping barang keperluan anak, awal bulan 12 lagi hakak dah setel beli. Lega bila dah setel ni, tinggal tunggu sekolah buka aje dan bayar yuran. Excited nak tunggu sekolah buka, sebab nak buat rutin harian […]

Shopping Barang Keperluan Sekolah Anak

yanmie 13

Salam, hujung minggu yang lepas saya dah pun setel Shopping Barang Keperluan Sekolah Anak-anak untuk tahun 2015, alhamdulillah lega semuanya dah selesai, tiap tahun pun shopping awal, malas nak shopping last minit, tambahan pula tengah sarat sekarang ni, takut bila-bila masa je bersalin, jadi eloklah dipercepatkan urusan yang penting ni. Takde […]

Yuran Pendidikan Sekolah Rendah Dan Sekolah Menengah Di Mansuhkan

yanmie 20

Salam, wah mesti ramai ibubapa di luar sana senang hati dengan Pembentangan Bajet 2012 yang telah dibentangkan oleh Datuk Seri Najib Razak yang mana beliau mengumumkan buat pertama kalinya Kerajaan memansuhkan Yuran Pendidikan Sekolah Rendah Dan Sekolah Menengah. Kredit Gambar : http://sudpsukong.blogspot.com Ini termasuk pemansuhan bayaran bagi kegiatan ko-kurikulum, insurans takaful dan sebagainya. Semua ini […]

Subscribe US Now