Fesyen Tudung Masa Kini

yanmie 26

Assalammualaikum, nak cerita tentang fesyen tudung masa kini, dah macam trend pulak kan?, dah tu fesyen macam-macam, nak pulak fesyen nak comel-comel gitu, sebagai sebuah negara yang mempunyai bilangan penduduk beragama Islam yang ramai, sudah semestinya bukanlah satu kejanggalan jika melihat ramai wanita yang memakai tudung macam negara kita ni. […]

Nak Cari Handbag Trendy Untuk Letak Gadget

yanmie 18

Salam, baru ni saya dan beberapa orang blogger yang lain telah diundang ke Event Di Beverly Wildshire Medical Center di Jalan Tun Razak sana, 1st time sampai tempat ni, Alhamdulillah tak susah pun cari, nanti saya entry tentang event tersebut ye. Nak cerita pasal al-kisahnya, boleh pulak saya tak ingat […]

Subscribe US Now