Haziq Dah 4 Tahun – Happy Birthday!

Salam, syukur alhamdulillah hari ini merupakan ulangtahun kelahiran Haziq yang ke 4 tahun, alhamdulillah dah besar anak ibu ni, moga jadi anak yang cerdik pandai, soleh dan berjaya dalam hidup, amin.

haziqSepanjang mengandungkan haziq, saya diberikan kesihatan yang sempurna dan tidak pernah mengalami sakit-sakit mahupun demam, malah semasa sakit ingin bersalin pun saya tidak berasa sakit yang berpanjangan, cuma sakit time betul-betul nak deliver sahaja, sehinggakan time tu betul-betul nak deliver pun saya rileks je, doktor dan jururawat yang panik sebab saya dah nak bersalin time tu, tak menyempat-nyempat saya bersalin kat katil biasa je, tak sempat nak gi labour room, bersalin di bilik persediaan ibu bersalin hehehe, kelakar kalau nak ingat balik HAHAAHAHA.

Terima kasih pada rakan-rakan yang wish birthday dan mendoakan untuk Haziq, sayang korang ketat-ketat hikhikhik.

– happy Birthday Haziq, Ayah kerja hari ni, so besok Ibu dan Ayah belikan hadiah untuk Haziq yea ^____^

Sent From My iPad2

You Might Also Like

49 Replies to “Haziq Dah 4 Tahun – Happy Birthday!”

    1. sama besday dgn haziq tu 23/10, smlm tu patut entry schedule tp salah set hehe.
      selamat hari lahir juga buat anak bongsu DH, tak sangka anak kita berkongsi tarikh lahir cuma tahun je berbeza.

  1. 4 thun udah..rsa cam bru smalam je…teringat pgi tu camne ibu aziq gurau2, gelak smpi skt perut nak deliver dah..panik 1 umah..dahlah atuk masa tu gi kja..nak cri org hantar ibu aziq gi hospital…ermmm…ape pun..smoga jd anak yg soleh..umie syg aziq…salam dr skan…

    1. hehehe makasih drop komen, ko pulak takut aku bersalin kat rumah kan? hahaha siap takmo temankan lagi tu, mama pun sama, semua orang takut..hahaha, kalau aku beranak di rumah lagi naya, apa kamu blh buat? haha bestnya kalau ingat balik kan 😀

  2. Selamat Hari Lahir kepada Haziq. Nasihat uncle AkuBiomed apabila dah besar ini tidak boleh mengigit lagi dah. Lepas ini suruh emak hantar masuk kelas Karate boleh jadi sparring patner dengan abang. ‘Great power comes great responsibility’

    1. thanks uncle, alamak kang berperang je keje diorang kat rumah nie, hazoq jenis tak lasak macam abangnye, hazoq jenis yang lemah lembut, maksudnya dia bukan jenis yang suka aktiviti lasak macam abangnya, dah ler kurus, tak berapa nak makan pulak tu 🙁

      1. Samalah ketika saya kecil dahulu sudah hendak makan tapi heran dari mana datang tenaga untuk bermain tidak pula semput.

        Dah tua-tua ini kalau perut kosong kepala akan pening

    1. Makasih Makcik Bee hehehe, ha’ah sebaya, tapi tak confirm lagi nak hantar haziq pi tadika 5 tahun ke tak, sebab ada kawan yang cikgu tu cakap, kat sekolah dia (anak2 murid dia) mana yang tadika 2 tahun budak-budaknya malas kat kelas, maybe sebab dah lama kat tadika, so cikgu ajar dan cakap apa pun diorang bajet dah pandai sangat hehehe, malas katanya berbanding budak yang tadika 1 tahun je.

      ingat haziq nie nak ajar kat rumah je, hntr tadika/pra sekolah 6tahun je, takpe haziq nie dia mudah dan cepat faham.

            1. tadika dh buka tu utk pendaftaran, dia nak je tu pi skolah tapi payah nie sbb 1 skolah dgn abangnya nnti, aiman ni jenis jumpa kawan lupa adik, adik pulak asik nak ikut montot dia je, kat sini tadika ada 1 je bee, private tadika, sebulan rm300++ 😀

                1. Tadika islamic english, ala bee RM300++ tu setiap bulan hehe, tp xde masalah pun part tu, cuma tgh fikir nk hntr ke tak, eeee mesti xnk berenggang ngan ibunye ni, malam tido pun curi2 masuk bilik, tau2 pagi tgk dh ada kt sebelah kehkehkeh

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge